En NU.. Kunst! in Woerden

De locatie van En Nu.. Kunst! was een tijdelijke niet ingebruik zijnde kantoorpand wat voor de gelegenheid was omgebouwd tot een galerie.
De negen dichters die op deze avond voordroegen kregen een ieder een tien minuten de tijd om een selectie uit hun werk voor te dragen.

Voorgedragen werd er door Sasja Bork, Ewoud Willem van Doorn, Janna Duyfjes,Frank Ermers, Wesley, Marcel de Roos, Arnoud Righter, Ronny Dijksterhuis en onder getekende. (Ik zal de ontbrekende negende zo snel mogelijk toevoegen)

Het geheel werd omlijst door de muziek van Jascha. Een volle stem met gitaar die leidt tot luisteren.

Het geheel was een soort van PoetrySlam. In ieder geval een zeer aarige. Het publiek kon, direct na het optreden, bloemen werpen naar de dichter die net had opgetreden. Deze bloemen werden geteld.

Omdat het Team Eindhoven(Arboud, Ronny en ACG) in zijn geheel aanwezig waren konden zij reed genieten van de gesamenlijk voordracht en gedicht “Elastische waarneming”

Alle deelnemers kregen aan het einde van de avond een portret uitgereik van de dichter in actie zoals hij/zij had staan voordragen.

De prijs van de meeste rozen mocht ik zelf in ontvangst nemen uit de hand van de Kunstenaar zelf; Sasja Bork. Het werk is een staaldruk geinspireerd op de bekende verkiezings poster van de PSP

(“Juffers in ‘t groen” lino-druk door Sasja Bork)

4 thoughts on “En NU.. Kunst! in Woerden

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s